Slaapzalen
 
   
Kampeerboerderij Licht der Zee beschikt over een aantal slaapzalen, variŽrend van twee grote ruimtes tot een aantal kleinere kamers.
Het is in de slaapvertrekken met zijn allen gezellig slapen en meestal worden dan de belevenissen van de voorbije dag doorgenomen en opnieuw weer beleefd. Er ontstaat op deze manier een hecht groepsgevoel.
 
In elke slaapruimte zijn opbergkastjes of kasten aanwezig om de persoonlijke spullen van de bewoners te bewaren. Alle kamers hebben stapelbedden.

Op de begane grond zijn een grote slaapzaal voor 40 personen en een zaal voor 14 personen te vinden. Deze laatste kamer beschikt over een eigen douche, toilet en wastafel.
 

De bovenverdieping telt vier slaapvertrekken. Er zijn een grote slaapzaal voor 40 personen en twee kleinere slaapkamers voor 4 of 6 personen en een badkamer met douche, toilet en wastafel aanwezig. Een toilet dichtbij is vooral 's nachts erg gemakkelijk. Deze kleinere kamers zijn onder meer daarom meestal de eerste keus van de groepsleiding.
Tenslotte is er op de bovenverdieping nog een slaapkamer voor 8 personen met twee wastafels met warm en koud stromend water.

Vanaf de bovenverdieping is er een mooi uitzicht op de weilanden, de dijk met daarachter de Waddenzee of de haven met de aanlegsteiger van de veerboot.
 
Ook aan de veiligheid van de bewoners is gedacht: naast de normale trap naar de bovenverdieping is er nog een brandtrap aanwezig. Op deze manier is er ook van buitenaf toegang tot de slaapkamers op de bovenverdieping.