Keuken en serre
 
   
De keuken
 
   
In kampeerboerderij 't Noorderlicht is een compleet ingerichte keuken aanwezig die berekend is op het koken voor grote groepen.
Zo zijn er in de keuken een 6-pits gasfornuis, 2 warmhoudplaten, een kantelbare braadslede, een oven en een wasmachine te vinden. Een spoelkeuken direct naast de keuken maakt de keukeninrichting compleet.


In de keuken is een gasbeveiligingsinstallatie aanwezig, wat betekent dat eerst de professionele afzuiginstallatie moet worden aangezet voordat fornuis en oven kunnen worden gebruikt.
Pannen van RVS zijn in verschillende afmetingen aanwezig. En natuurlijk zijn borden en bestek in ruime mate voorhanden.

 
Er staat een grote koffie-/thee-automaat opgesteld waar moeiteloos en binnen korte tijd 10 liter koffie of thee kan worden gezet: u maakt uw keus, drukt op een van de keuzeknoppen en de automaat doet de rest. Ondertussen hebt u tijd om u met andere dingen bezig te houden.
Verder is er een grote snijmachine aanwezig voor het snel, accuraat en op verschillende diktes snijden van diverse soorten worst, vlees en kaas.
Een koeling voor uw drankjes, brood, boter, broodbeleg en andere etenswaren alsmede een diepvrieskist voor bijvoorbeeld vlees, groenten en ijs completeert het geheel.

 
     
De serre
 
   
De serre biedt uitzicht op een beschutte tuin die omringd is door bomen. In die tuin kun je bijvoorbeeld een gezellige barbecue houden, een spelletjesmiddag en andere feestelijkheden laten plaatsvinden. De openslaande deur is gemakkelijk voor het naar buiten en naar binnen lopen waardoor tevens zicht en controle op de kinderen in de tuin en op het speelveld geboden wordt.

Met een groep tot 16 personen kun je je in de serre terugtrekken voor een moment van rust, overleg, evaluatie of bezinning. Daartoe is de serre gezellig ingericht en voorzien van banken en gemakkelijke stoelen, sfeervol licht en een grootbeeld kleuren LCD-tv (kabel) waarop diverse programmakanalen te bekijken zijn.