Sanitaire voorzieningen
 
   
Tot de voorzieningen van kampeerboerderij 't Noorderlicht behoren twee sanitaire ruimtes: een voor dames en een voor heren. De ene is voorzien van 3 toiletten, 3 douchecabines en 4 spoelbakken, de andere heeft 2 toiletten, 2 douchecabines en 3 spoelbakken. Iedere ruimte heeft vrij hangende toiletpotten waardoor het onderhouden van toiletten en vloer gebruiksvriendelijker wordt en de hygiëne wordt bevorderd.

In de douchecabines kan heerlijk gedoucht worden onder lekker warm water. Door middel van uw hand voor de infrarood sensor te houden wordt de kraan van de douche voor bepaalde tijd geactiveerd. Bovendien is er een systeem tegen legionella geïnstalleerd.
 

Voor het tandenpoetsen en toiletteren zijn prachtige wastableaus met RVS-spoelbakken aanwezig met daarboven een éénhendelkraan met warm en koud stromend water. Het warme water van zowel de douches als de wasgelegenheden is vooraf op een bepaalde aangename temperatuur afgeregeld.
 
Ook voor de spiegels is rekening gehouden met de verschillende leeftijdsgroepen en daarom zijn ze op verschillende hoogtes aan de wand aangebracht.
Schuin aflopende vloeren zorgen voor een perfecte waterafvoer van de douches. En doordat er vloerverwarming aanwezig is, droogt de vloer ook nog eens gemakkelijker. Zo worden en blijven de sanitaire ruimtes aangenaam droog.