Slaapzalen
 
   
Kampeerboerderij 't Noorderlicht beschikt op de bovenverdieping over zes slaapkamers met stapelbedden, bestaande uit twee 12-persoonskamers, drie 8-persoonskamers en één 6-persoonskamer en deze zijn voorzien van vloerverwarming en radiator.

In deze ruimtes is het gezellig slapen en kan men voor de nacht de belevenissen van de dag uit de herinneringen met elkaar herbeleven. Op deze manier vormt zich een hecht groepsgevoel. In elke slaapkamer zijn kasten aanwezig om de persoonlijke spullen van de bewoners te bewaren.

Daarnaast zijn er op de bovenverdieping nog twee luxe slaapkamers voor 8 tot 10 personen die voorzien zijn van een eigen douche, toilet en wastafel, vloerverwarming en een keukenblokje met 4-pits kookplaat inclusief koelkast. De bewoners van deze twee kamers hoeven dus geen gebruik te maken van de douches op de benedenverdieping. En tenslotte is 's nachts een toilet vlakbij erg gemakkelijk. Deze twee kamers behoren meestal tot de favorieten van de groepsleiding.
De beddenindeling van deze luxe kamers is doorgaans als volgt: 4 stapelbedden en 2 éénpersoons bedden.
 

Ook aan de veiligheid van de bewoners is gedacht: naast de normale trap naar de bovenverdieping zijn er nog twee brandtrappen aanwezig.
Op deze manier is er ook van buitenaf toegang tot de slaapkamers op de bovenverdieping en heeft elke kamer een directe uitgang naar buiten.
 

     
Van de foto's op deze pagina krijgt u een indruk van de slaapgelegenheden op de bovenverdieping van kampeerboerderij 't Noorderlicht.
     
De foto's rechts zijn van de twee luxe   8 - 10 persoonskamers met de stapelbedden (foto links), het keukenblok met 4-pits kookplaat en koelkast (foto in het midden) en de doucheruimte met douche, toilet en wastafel (foto rechts).