Kampeerboerderij-Ameland.nl heeft
de volgende kampeerboerderijen te huur:

 


 
- kampeerboerderij 't Noorderlicht te Buren, voor groepen tot 70 personen

herbouwd in het kader van het project “Educatieve beleving van de Wadden” met ondersteuning van het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling

  Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling:
  Europa investeert in zijn platteland

 
- kampeerboerderij Licht der Zee te Buren, voor groepen tot 120 personen

Heeft u een groep tot ongeveer 190 personen te huisvesten? Geen probleem, u kunt ook onze twee kampeerboerderijen tegelijkertijd huren. Beide boerderijen liggen namelijk vrijwel naast elkaar. Informeert u eens naar de mogelijkheden.
 
Tijdens uw verblijf in een van onze kampeerboerderijen kunnen wij u extra service bieden om uw verblijf nog verder te veraangenamen. Mogelijkheden zijn: het verzorgen van uw ontbijt of barbecue, het regelen van fietsen en het transport van uw bagage bij aankomst op Ameland of het organiseren van een tractorrit. Klik hier voor meer informatie.
   
Wij kunnen ook tractor- / strandritten voor u verzorgen. Klik hier voor meer informatie.
     
Op de pagina Gastenfoto's treft u diverse foto's van onze gasten aan. Bovendien hebben wij er ook sfeervolle foto's van Ameland geplaatst.
 
Voor meer informatie over een kampeerboerderij of een bepaald onderwerp kunt u ook klikken op één van de knoppen in het linker keuzemenu. Of nog beter: mail of bel !